Коломия До сайту

Влада Городенки витратить 1,4 млн грн на закупівлю систем тривоги у селах

У 10 селах Городенківської громади досі не було гучномовців, котрі б сповіщали про повітряну тривогу. На третьому році повномасштабної війни місцева влада вирішила закупити системи оповіщення. На закупівлю обладнання очікуваною вартістю 1,4 млн подався тільки один підприємець. 

Які села відтепер матимуть гучномовці й чому держаудит вимагає пояснень – розповість Інформатор.

17 вересня Городенківська міська рада уклала угоду на придбання радіо- та відеоапаратури для централізованого оповіщення населення у селах Городенківської ТГ. Єдиним учасником тендерної закупівлі і переможцем став бізнесмен ФЕДОРІВ РУСЛАН СТЕПАНОВИЧ із села Іваниківка Івано-Франківського району. Зареєстрований підприємець менше року тому, а проте встиг на 2 млн грн.

Тепер до списку державних закупівель нового підприємця додасться ще й удосконалення системи централізованого оповіщення у селах Городенківської громади. Від очікуваної вартості підприємець скинув 128 тис грн і переміг.

Зокрема визначено такі місця встановлення гучномовних пристроїв знаходиться за наступними адресами:

У Держаудиту з’явилися певні питання щодо закупівлі: наразі закупівля проходить моніторинг і Городенківська міськрада має надати пояснення щодо обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість. Надати інформацію та відповідні документи місцева влада має до 25 вересня.

Нагадаємо, Інформатор Коломия висвітлював закупівлю гучномовців повітряної тривоги у цього ж підприємця на 860 500 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com