Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Штрикнув у живіт і викинув ніж в каналізацію: деталі різанини на Прикарпатті

Штрикнув у живіт і викинув ніж в каналізацію: деталі різанини на Прикарпатті

Увечері 19 вересня між чоловіками на Прикарпатті сталася сварка. Раніше судимий 31-річний мешканець Івано-Франківська наніс ножовий удар 33-річному знайомому. Поліцейським вдалось не лише затримати нападника, але й врятувати його жертву.

Повідомляє Інформатор Коломия за даними поліції області.

Ввечері 19 вересня на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що невідома особа завдала удар ножем 33 – річному мешканцю міста. На місце одразу було скеровано екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативну групу.

Патрульні поліцейські зупинили кровотеч й надали необхідну домедичну допомогу потерпілому. Чоловіка госпіталізували в КНП «Центральна міська клінічна лікарня». Медики діагностували тяжкі тілесні ушкодження, що небезпечні для життя в момент заподіяння.

“Провівши першочергові слідчо-оперативні дії, поліцейські Івано-Франківського РУП встановили, що до кримінального правопорушення причетний 31- річний мешканець Івано-Франківська”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Виявилося, нападник уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за розбій та наркозлочини.

Різанина сталася через сварку. Як результат – 31-річний чоловік завдав цілеспрямований удар ножем в живіт.

Поліцейські виявили фігуранта за місце його проживання.

В помешканні провели обшук. Зловмисник викинув ніж у каналізаційний люк, неподалік місця проживання. Знаряддя злочину поліцейські вилучили. Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Йому вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Суд невдовзі обере запобіжний захід.

Фото – Нацполіції.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору