Коломия До сайту

Смертельна ДТП у Поляниці: водій-порушник втікав від поліції і врізався в опору

У селі Поляниця патрульні влаштували погоню за водієм авто, який ледь не збив пішохода. Втікаючи від поліцейських, керманич-порушник не впорався з керуванням та потрапив в ДТП. Водій загинув, а пасажир травмувався.

Довідався Інформатор Коломия від правоохоронців.

Як розповідають в поліції, до них надійшло повідомлення з орієнтуванням на автомобіль, який ледь не збив пішохода. Здійснюючи патрулювання у селі Поляниця, екіпаж патрульних помітив вказаний автомобіль.

Працівники поліції увімкнули проблискові маячки червоного кольору та подали звуковий сигнал для зупинки авто. Натомість, водій збільшив швидкість та почав втікати. На численні вимоги про зупинку не реагував.

Не впоравшись із керуванням, втікач допустив зіткнення з опорою та загинув. Його пасажир травмований, перебував з ознаками алкогольного спʼяніння.

Наразі відомо, що загиблий – 20-річний мешканець Верховинського району, що стало відомо з особистих джерел Інформатор Івано-Франківськ.

За фактом ДТП слідчими поліції зареєстровано провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть) ККУ.

З приводу події у патрульній поліції Івано-Франківської області проводиться службове розслідування.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram, Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com