Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У мешканки П’ядицької громади аферисти зняли з рахунку чималу суму коштів

Пенсіонерці з П’ядицької громади по телефону повідомили, що з її банківського рахунку аферисти намагаються зняти гроші. Незнайомець, який зателефонував до неї, сам виявився шахраєм і ошукав жінку на чималу суму.

Про це розповіли в поліції, передає Інформатор Коломия.

На гачок телефонних шахраїв потрапила 62-річна мешканка П’ядицької громади.

Зі слів жінки, їй зателефонував невідомий, назвався співробітником фінустанови та повідомив, що з її банківського рахунку аферисти намагаються зняти гроші. Незнайомець запропонував виконати декілька інструкцій, щоб запобігти втраті заощаджень. Для цього потрібно було надати дані картки. Заявниця погодилась на умови. Однак згодом отримала сповіщення про те, що з її картки знято майже 34 000 гривень.

Відомості за цим фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції нагадують мешканцям – відрізнити шахрая від співробітника банку просто: працівники банку ніколи не вимагають персональних даних та ніколи не просить передзвонити, адже всі дзвінки здійснюються виключно на номер контакт-центру.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram, Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору