Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

В Отинії та Коломиї прощатимуться із Героєм Василем Романюком

В Отинії та Коломиї прощатимуться із Героєм Василем Романюком

Отинійщина потопає у сльозах… Не встигла громада оговтатись від одного горя, як знову чорний ворон приніс сумну звістку – у боях за Україну поліг ще один Герой-земляк Василь Романюк. 25 вересня скорботний кортеж з тілом “Едельвейса” зустрічатимуть в Отинії, а потім – у Коломиї.

Із сумом повідомляє Інформатор Коломия.

Василь Романюк проживав у селі Голосків Отинійської громади. Він був старшим стрільцем-оператором гірсько-штурмової роти 109-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї ОГШБр. Василь гідно боронив Батьківщину й віддав життя за незалежність, територіальну цілісність України, мирне та спокійне життя кожного з нас.

Загинув 22 вересня 2024 року в результаті роботи ворожого дрона-камікадзе в ході ведення бойових дій зі збройними формування російської федерації поблизу населеного пункту Виїмка, Бахмутського району, Донецької області. Герою назавжди залишиться 53 роки…

Завтра, 25 вересня, Отинійська громада буде прощатись із загиблим Захисником. Скорботний кортеж прибуде зі сторони м. Івано-Франківськ о 12:00 до площі біля памʼятника Тарасу Шевченку. Опісля, відбудеться прощання в м. Коломия.

Жителів громади просять відкласти клопоти і зустріти живим коридором з квітами спочилого воїна і віддати належну шану Герою, створити молитву за спокій його душі, розділити біль гіркої втрати з рідними, близькими та побратимами!

“Давайте всі разом віддамо данину поваги та пам’яті нашому загиблому захисникові”, – йдеться на сторінці громади.

25-26 вересня на території Отинійської громади оголошено дні жалоби за загиблим Захисником Василем Романюком.

Вічна пам’ять та слава Герою…

Нагору