Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Яблучний” сезон відкрито! Прикордонники виявили незадекларовані iPhone 16

Новенькі смартфони iPhone 16 вже на українському кордоні…щоправда, незадекларовані. Прикордонники з часу презентації нового смартфону вже встигли зупинити кілька спроб їх незаконного перевезення.

Розповідає Інформатор Коломия з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

У пункті пропуску «Шегині» митники виявили два Apple iPhone 16 Pro Max на 512 Gb, які намагалася провезти 40-річна українка через «зелений коридор».

Схожа ситуація трапилася у пункті пропуску «Краківець». Водій мікроавтобуса «Мерседес» переміщував незадекларовані шість IPhone 16 Pro на 1 TB, ⁠IPhone 16 Pro на 256 GB та IPhone 16 Pro Max на 1 TB.

А у пункті пропуску «Рава-Руська» прикордонники у рейсовому автобусі «Гданськ-Херсон» серед речей в багажному відсіку виявили ще два ноутбуки MacBook Air, чотири пари окулярів віртуальної реальності, ігрову консоль, дві акустичних системи і 34 смартфони торгових марок Google, Samsung, Xiaomi Redmi та Asus.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram, Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

 

Нагору