Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Незручні, але важливі питання до влади: вересневий брифінг міського голови Коломиї

Незручні, але важливі питання до влади: вересневий брифінг міського голови Коломиї

Є така народна прикмета: коли влада береться до брифінгів й особистих зустрічей – то вибори не за горами. Так-так, ми також не розуміємо, як про це можна думати в умовах активної фази війни. Та все ж. 

Черговий брифінг провів міський голова Коломийської громади Богдан Станіславський. І хоч в центрі розмови мала бути освіта, та Інформатор Коломия не звик йти за владним сценарієм і поставив кілька гострих питань. 

Зокрема:

Чому у владних кабінетах ремонти за кошти платників податків, а у школах і садках – з гаманців батьків. Чому досі деякі укриття громади готують, як каже влада “господарським методом”, а насправді – знову з доходів татів-мамів та ще кількох спонсорів, а тим часом зарплати у начальства ратуші такі, наче вони по 30 днів поспіль захищають нас на передовій?

 Чому особу, яку звинувачують у корупційній схемі й розкраданні майже 1,4 млн грн, взяли на високу посаду в управління Коломийської міськраді?

Чи причетний міський голова і члени його сім’ї до реконструкції даху багатоповерхівки у центрі міста? І чи правда, що міськрада не видавала містобудівні умови, повідомлення про початок, декларацію про готовність чи інші дозвільні документи на це?

Що у ратуші планують робити із невиконанням бюджету, адже податків надходить на чверть менше, ніж очікувала влада?

На запитання журналістів відповідав міський голова Коломийської громади Богдан Станіславський (по центру), начальник управління комунального господарства Андрій Радовець (праворуч) та начальниця управління освіти Марія Козловська (ліворуч).

Детальніше – дивіться у записі брифінгу:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

 

Нагору