Коломия До сайту

Ремонт триває: які ділянки планують заасфальтувати коломийські комунальники

Комунальне підприємство “Полігон Екологія” продовжує проводити поточний ремонт вулиць у Коломиї. Цього тижня працівники мають заасфальтувати щонайменше 3 об’єкти.

Інформатор Коломия розповідає, які ділянки на черзі.

Ще два тижні тому ремонт покриття розпочали на вулиці Котляревського. Комунальники на цій ділянці вирізали шматки пошкодженого полотна й ось, днями всі вибоїни мали покрити асфальтом.

Як зазначив керівник КП Ігор Соловка, ремонтні роботи також проведуть на вулиці Староміській, а ще новий асфальт стелитимуть на вулиці Яворницького, йдеться про заїзд до 26 будинку.

Ігор Соловка також розповів Інформатору, що підприємство вже використало майже увесь асфальт, який закупляли раніше. Нещодавно “Полігон Екологія” оголосив тендер на закупівлю гарячої асфальтобетонної суміші на 6 млн грн.

Переможцем у ньому стало підприємство “ХІМРЕСУРС-ПРИКАРПАТТЯ”. Раніше калуська фірма вже брала участь в аукціонах від КП.

До теми: У закупівлі асфальту в червні взяли участь уже знайомий нам надвірнянський “Автомагісталь-ІФ” і новий учасник з Калущини ТОВ “Хімресурс-Прикарпаття”. Останній запропонував майже на 2 млн грн менше, але його пропозицію відхилили й оголосили переможцем “Автомагістраль-ІФ”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com