Коломия До сайту

Бізнес на ухилянтах організував 27-річний коломиянин

Чоловіки мобілізаційного віку через карпатські ліси незаконно перебиралися до Румунії завдяки 27-річному мешканцю Коломиї. З одного клієнта він брав 10 000 $. З цією сумою коломиянина і спіймали “на гарячому” на одній із вулиць міста.

Деталі розповідає Інформатор Коломия.

27-річний коломиянин налагодив незаконний маршрут для перетину державного кордону України чоловіками, що підлягають мобілізації. Його протиправну діяльність задокументували співробітники Коломийського районного відділу поліції спільно з СБУ в Івано-Франківській області. Чоловік раніше не судимий.

Мешканець Коломиї підшукував клієнтів, отримував від них гроші та супроводжував до державного кордону.

Свого «клієнта» фігурант мав перевезти мотоциклом в прикордонну зону Чернівецької області. Маршрут пролягав карпатським високогір’ям, лісами, поза пунктами пропуску, аж до румунського кордону.

Свої послуги «перевізника» коломиянин оцінив у 10 000 доларів.

Гроші від військовозобов’язаного чоловіка фігурант отримав ввечері на одній із вулиць в Коломиї, та одразу ж був викритий поліцейськими.

Під час огляду місця події та обшуків за місцем проживання фігуранта вилучено:

Коломиянину повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу – незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Служба безпеки встановила інших осіб, причетних до незаконної діяльності. Наразі правоохоронці вивчають зібрану доказову базу, а також вирішується питання щодо їхнього процесуального статусу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.