Коломия До сайту

BMW – нардепу: обранець з Коломийщини став об’єктом журналістського розслідування

Новесенька BMW X6 зараз у користуванні нардепа з Коломийщини Володимира Тимофійчука. З салону таке авто обійдеться мінімум у 110 000 $, якщо ж з пробігом – то ціна стартує від 80 000 $. Офіційно автомобіль зареєстрований на фірму його батька, який займається фермерством. 

Інформатор Коломия ділиться матеріалом BIHUS Info.

Володимир Тимофійчук із села Попельники Снятинської громади став народним депутатом від “Слуги народу” у 2019 році. До обрання він займався фермерством – вирощував зернові культури на Снятинщині, Коломийщині та Тлумаччині. Колишній фермер опинився у політиці, бо вирішив, що там дуже знадобляться його навички.

Батько нардепа – Ярослав Тимофійчук – продовжив займатися фермерством.

Як стверджують журналісти-розслідувачі, займався успішно, бо у 2021 компанія батька “Ярослав і К” назбирала на німецький кросовер і віддала у користування нардепу.

Йдеться про BMW X6 2021 року випуску. Така автівка з салону обійдеться мінімум у 110 000 доларів. Вартість авто з пробігом – від 80 000 доларів.

Журналісти-розслідувачі поспілкувалися із батьком нардепа.

“Я їду машиною і їде мій заступник-агроном. А що ми маємо на жигулях їхати?”,- каже Ярослав Тимофійчук.

Також журналісти запитали, чи правда, що автівкою користується його син, який власних авто не має?

“Я йому давав їхати. Деякий час він їхав на роботу нею, а так на роботі використовується машина. Він брав одну машину, а зараз не бере, бо бензин дорогий”, – запевняє чоловік.

Ярослав Тимофійчук стверджує, що син-нардеп пересувається поїздом.

А сам Володимир Тимофійчук у розмові з журналістами підтвердив, що зараз користується автівками батька. Водночас на запитання, чим тоді їздить батько, сказав поцікавитися у нього самого.

До слова, народний обранець з Коломийщини задекларував сонячні батареї на сотні тисяч гривень, чималий стосик готівки, кілька гонорарів, маєтки та землі. Та про це читайте згодом на сайті Інформатор Коломия.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram, Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com