Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

“Салон Світла”. Ідеальні рішення для освітлення та декору вашого дому

Коли мова йде про створення затишку та стилю в оселі, правильне освітлення відіграє одну з ключових ролей. Крім того, люстра може стати своєрідним центром та вдалим акцентом у вашому житлі. Вже майже рік у Коломиї працює один з найбільших у місті магазинів освітлення “Салон Світла”, який пропонує широкий асортимент рішень, що підходять для будь-якого бюджету та інтер’єру.

Інформатор Коломия розповідає більше.

“Салон Світла” розмістився за адресою вул. Гетьмана Івана Мазепи, 268а у Коломиї. Не помітити цей магазин буде складно, адже вся його вітрина виблискує сотнями лампочок. А ще крамниця чудово підійде тим, хто ще не встиг визначитися з дизайном чи певною моделлю люстри, адже тут зібрали понад 500 позицій сучасних та стильних світильників. А досвічені консультанти зможуть допомогти вам з вибором.

Від мінімалістичних рішень до розкішних класичних моделей — асортимент дозволяє знайти ідеальний варіант для будь-якої кімнати та будь-якого стилю. “Салон Світла” постійно оновлює колекції, щоб йти в ногу з трендами й задовольнити кожного клієнта

А ще “Салон Світла” доводить, що чудові дизайнерські рішення можна знайти на різний бюджет. Тож обрати собі щось до вподоби можна як у бюджетному секторі, так і в преміумкласі.

Для тих, хто хоче додати сучасні акценти у свій інтер’єр, тут пропонують великий вибір LED-стрічок. Це ідеальне рішення для зонування простору, створення акцентного освітлення або атмосферного підсвічування. Такі девайси легкі в установці, економічні та стильні.

Ще одним  трендом у сучасному дизайні стали трекові світильники. Це універсальні освітлювальні системи, які дозволяють спрямовувати світло саме туди, де воно потрібно. У “Салоні Світла” впевнені, завдяки своїй функціональності та стильному дизайну, трекові світильники стають незамінним елементом у багатьох сучасних домівках.

Крім освітлення, “Салон Світла” також допоможе вам з вибором декору для вашого дому. Штучні квіти, стильні торшери та бра, які гармонійно доповнять ваш інтер’єр.

До речі, в “Салоні Світла” ви можете знайти спеціальні лампи з вбудованими акумуляторами, які продовжують працювати навіть без електрики.

Магазин працює:
ПН-ПТ з 8:30 до 18:00
СБ з 8:30 до 17:00
НД вихідний

Також ознайомитися з асортиментом “Салону Світла” можна у Facebook чи Instagram

ДО СЛОВА, РЕКЛАМУ НА САЙТІ ІНФОРМАТОР МОЖНА ЗАМОВИТИ ТУТ:

  • Адреса редакції: м. Коломия, вул. Січових Стрільців, 23
  • Телефон для зв’язку: +380 96 545 8237
  • Електронна адреса: kl.informator@gmail.com

Нагору