Коломия До сайту

Третину мільйона виплатять з бюджету Коломиї за велетенський екран

Нещодавно управління спорту Коломийської міської ради закупило вуличний світлодіодний LED-екран. Очікувана вартість сягала 400 000 грн. 

Деталі закупівлі розповість Інформатор Коломия.

В ході закупівлі надійшло пропозиції двох учасників. Пропозицію Морозюка Леоніда відхилили через відсутність певних документів. Відтак LED-екран закупили за 318 000 грн.

В управління спорту Коломийської міської ради пояснили, що екран мають встановити на стадіоні “Юність”. Він антивандальний, не боїться морозів й опадів, а ще має потрібне програмне забезпечення. Техніку в Коломию ще не привезли, очікують у жовтні.

Цей екран  будуть використовувати для прямих трансляцій матчів. Окрім тих, що відбуватимуться безпосередньо в Коломиї на цьому стадіоні, екран дасть можливість транслювати будь-які інші матчі у фан-зоні, а також інших подій.

Кріплення у вартість не входить. За даними начальника управління освіти Володимира Колесника, ціна за такі металоконструкції на ринку вартує понад 150 000 грн, але місцевий підприємець погодився виготовити кріплення за собівартістю.

Технічні характеристики LED-екрана:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com