Інформатор Коломия

ВЛАДА

В Управлінні спорту Коломийської міської ради закупили спортивного спорядження на 300 тис грн

В Управлінні спорту Коломийської міської ради закупили спортивного спорядження на 300 тис грн

Управління спорту Коломийської міської ради закупило спортивного інвентаря майже на 300 тис грн в період з червня по вересень 2024 року. 

Розповідає Інформатор Коломия.

Найдорожчою закупівлею за вищезгаданий період – тендер на придбання блочної рамки вартістю 88 035 грн. Доставити товар мають до 31 грудня 2024 року.

За останні чотири місяці було проведено дві закупівлі гімнастичного інвентаря на загальну суму 68 375 грн. Відтак, 21 серпня оголосили тендер на покупку десяти спортивних матів для Комплексної ДЮСШ в м. Коломия вартістю 54 500 грн. Ще на 13 875 грн придбали драбину “Еліт” з пластиковими перекладинами, стійку під шлангу та лавку для жиму.

За літо придбали й спортивний інвентар для полів і кортів: 9 футбольни м’ячів Select Brillant Super FIFA TB v24(5), вартість одного становить 4 385 грн. Двома місяцями раніше Управління спорту Коломийської міської ради вже оголошувало тендер на закупівлю 7 м’ячів загальною вартістю 17 794 грн та волейбольну сітку за 1599 грн. А також спортивну форму: 24 пар з олімпійок і штанів, ціною 2 890 грн за комплект.

Окрім вищезгаданого реманенту двома тендерами придбали спорядження для фітнесу: 4 експандери із петлями та 8 м’ячів для фітнесу FB-75-C. Коштувало це 6 400 грн.

Відтак, за літо та перший місяць осені Управління спорту Коломийської міської ради витратило 291 тис грн на купівлю інвентаря з різних видів спорту.

Однак, укладені договори щодо цих закупівель ще не завантажені на платформі prozorro.

Головне зображення ілюстративне

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram, Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору