Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Двоє прикарпатців підпалювали автівки військових в Івано-Фраківську

24-річна місцева жителька та її 40-річний сусід задля швидкого заробітку погодилися за гроші співпрацювати з ворогом.

Розповідає Інформатор Коломия з посиланням на СБУ.

Під час пошуку заробітку в інтернеті на прикарпатців вийшов ворожий представник і запропонував гроші в обмін на підпал автівок військовослужбовців. Ціллю ворога були військові авто, які перебували на техобслуговуванні на Прикарпатті для виконання бойових завдань на фронті.

Фігурантка для пошуку таких авто залучила спільника, який використовував конспірацію: діяв в темну пору доби, ховав обличчя та одягав захисні рукавиці.

Правоохоронці затримали “пару” після підпалу камуфльованого мікроавтобусу. У них вилучили мобільні телефони, які вони використовували для координації своїх злочинних дій та спілкування з замовником.

Наразі їм повідомили про підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна шляхом підпалу).

За таких злочин їх можуть засудити до 10 років тюрми.

Комплексні заходи проводили співробітники СБУ в Івано-Франківській області спільно з Національною поліцією за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору