Коломия До сайту

У Нижньовербізькій громаді взялись ремонтувати найскладніші ділянки доріг

Нижньовербізька сільська рада виділили 621 000 гривень на ямковий ремонт найскладніших ділянок доріг у трьох селах громади – Нижньому Вербіжі, Спасі та Ковалівці.

Пише Інформатор Коломия, посилаючись на відповідне повідомлення.

621 тисячу гривень Нижньовербізька сільсьрада на минулих сесіях передала обласному бюджету для ямкового ремонту найскладніших ділянок обласних та районних доріг в межах с. Нижній Вербіж, с. Спас та с. Ковалівка.

Відтак ДП “Дороги Прикарпаття” має здійснити поточний ремонт на:

“Хоча ці дороги не перебувають на балансі сільської ради, та їх ремонт повинен забезпечуватися з коштів Державного бюджету, розуміючи складну ситуацію, спільно з депутатським корпусом, було прийнято рішення передати кошти до області для того, щоб зберегти проїзну здатність цих доріг”, – йдеться у повідомленні керівництва громади.

Станом 27 вересня завершили ямковий ремонт від мосту до Народного дому у Нижньому Вербіжі та ямковий ремонт у с. Спас (перехрестя на с. Кропивище). На черзі – дорога в селі Ковалівка.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com