Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Влаштував стрілянину на АЗС: деталі конфлікту між молодиками на Прикарпатті

Влаштував стрілянину на АЗС: деталі конфлікту між молодиками на Прикарпатті

Конфлікт трапився пізно вночі на території однієї із автозаправних станцій в Івано-Франківську. 21-річний прикарпатець кілька разів вистрілив у харків’янина, який із компанією гучно слухав музику через дистанційну колонку.

Деталі від поліції та прокуратури повідомляє Інформатор Коломия.

Франківець спершу вдарив уродженця Харківщини травматичним пістолетом, а опісля здійснив два постріли в голову та живіт потерпілого. З місця події зловмисник втік.

21-річного потерпілого госпіталізували до Івано-Франківської ОКЛ. Медики діагностували тілесні ушкодження: забійні рани в лобній та скроневій ділянці, рани передньої черевної стінки внаслідок пострілу травматичною зброєю тощо.

Як з’ясувалося, підозрюваний під час конфлікту вистрілив у чоловіка через те, що той опівночі разом із компанією гучно слухав музику через дистанційну колонку на АЗС.

Зловмисника виявив екіпаж патрульної поліції на одній із вулиць Франківська за лічені хвилини після скоєння кримінального правопорушення. При собі молодик мав травматичний пістолет «ФОРТ – 17» та одну із відстріляних гільз. Зброю поліцейські вилучили. Фігурант раніше не судимий. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Поліцейські провели ретельний огляд місця події. Вилучили змиви, патрон та інші речові докази.

Слідчі уже оголосили йому про підозру за фактом хуліганства ( ч.4 ст. 296 КК України). Суд невдовзі обере підозрюваному запобіжний захід.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору