Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломия: на майно підозрюваних у корупції накладено арешт на понад 6,7 млн грн

Коломия: на майно підозрюваних у корупції накладено арешт на понад 6,7 млн грн

Колишній начальник комунального підприємства, якого судитимуть за розкрадання коштів на ремонт систем опалювання у двох ліцеях, нині працює в управлінні комунального господарства. І не ким-небудь, я заступником начальника. Проте міський голова проблем не бачить.

А тим часом стараннями прокурорів на майно підозрюваного та його спільників наклали арешт у сумі більше 6,7 млн грн.

Повідомляє Інформатор Коломия за даними прокуратури області.

На Прикарпатті судитимуть очільника одного з комунальних підприємств, підприємця та керівника ТОВ, які незаконно заволоділи коштами, виділеними на ремонт систем опалювання у двох ліцеях Коломийського району.

Як встановили слідчі, з вересня 2022 по липень 2023 років підозрювані привласнили бюджетні кошти виділені на ремонт опалювальої системи двох шкіл в Коломийському районі.

Що на це кажу міський голова Богдан Станіславський – читайте у статті  Абсурд чи такий задум? | Після корупційного скандалу на 1,4 млн грн влада Коломиї взяла фігуранта на “масну посаду”

“Правопорушники навмисно вносили неправдиві відомості в акти виконаних робіт, а також завищували ціну товарів, які використовувались під час ремонту. Відтак, вони завдали державі збитків на суму 1,4 млн грн”, – стверджують прокурори області.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Головного слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань в області.

Прокурори Івано-Франківської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно учасників організованої групи, які заволоділи бюджетними коштами в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191, ч.3 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України).

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору