Коломия До сайту

До Княждвора на вічний спочинок повертається молодий воїн Сергій Лаврук

Батьки втратили єдиного сина, побратими – надійного друга, Печеніжинська громада і країна – Героя-захисника. Сергій Лаврук був досвідченим воїном, усього себе присвятив службі у війську, не встиг створити своєї сім’ї… Він загинув 28 вересня на Херсонщині. Сьогодні, 2 жовтня, воїн назавжди повернеться до рідного краю.

Із сумом сповіщає Інформатор Коломия.

Старший солдат Сергій Лаврук із села Княждвір Печеніжинської громади був механіком відділення радіозв’язку системи зв’язку та телемеханіки у складі 114-ої бригади тактичної авіації.

Його бойовий шлях розпочався уже давно, тривалий час він служив в українському війську за контрактом. З першого дня повномасштабної війни став на захист українського народу. Молодий, надзвичайно добрий, спокійний, щирий та відповідальний, люблячий та турботливий єдиний син у батьків. Усього себе присвятив службі у війську, не встиг створити своєї сім’ї.

Сергій загинув 28 вересня 2024 року в районі населеного пункту Білогрудове Херсонської області. Йому назавжди залишиться 35…

Пройшовши пекло війни він повертається навіки додому.

2 жовтня орієнтовно о 12:00 скорботний кортеж з тілом Героя вирушить з м.Коломия до рідного села Княждвір на вулицю Нову.

Громаду просять з подякою, шаною і гідністю провести Героя на вічний спочинок, вийшовши на вулиці та створивши “живий” коридор пам’яті.

Цього ж дня о 16:00 розпочнеться Псалтир в с.Княждвір по вулиці Новій, 2. Парастас сьогодні о 18:00.

У четвер, 3 жовтня, о 10:30 розпочнеться Чин похорону в рідному домі молодого захисника. Далі похоронна процесія вирушить до УГКЦ святих апостолів Петра і Павла с.Княждвір. Поховають воїна на місцевому кладовищі з військовими почестями.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, всім, хто знав бійця.

Вічна пам’ять та слава Герою…