Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Івано-Франківський обласний ТЦК має нового очільника

Івано-Франківський обласний ТЦК має нового очільника

Новим очільником Івано-Франківського ОТЦК та СП став полковник Василь Масьовський. Його призначили тимчасового виконуючим обов’язки начальника обласного військкомату.

Інформатор Коломия дізнавався деталі.

Василя Масьовського призначено новим тимчасово в.о. начальника обласного ТЦК наказом командувача військ оперативного командування “Захід”, повідомив Івано-Франківський центр комплектування та соціальної підтримки 1 жовтня.

Зазначається, що до цього він обіймав посаду начальника відділу соціальної роботи управління персоналу штабу управління ОК «Захід». А ще раніше – у 2017 році – полковник очолював Чернівецький військовий комісаріат.

Нагадуємо, з жовтня 2023 року і дотепер Івано-Франківський ОТЦК та СП очолював Володимир Бабанін, який був командиром 109 окремого гірсько-штурмового батальйону 10 ОГШБр “Едельвейс”. До жовтня того року він перебував на фронті.

Як відомо, теперішній очільник обласного військкомату Василь Масьовський був керівником Чортківського об’єднаного міського військового комісаріату Тернопільської області, а також Кіцманського об’єднаного районного військового комісаріату Чернівецької області.

Згідно з декларацією, у Василя Масьовського є дві земельні ділянки на Буковині: у Кіцмані на 800 м² та у Мамаївцях на 2537 м², остання придбана у 2019 році. Також у спільній власності із дочкою є квартира із 2009 у місті Сторожинець площею 54 м².

Щодо автівок, то у 2023 році посадовець продав Mercedes-Benz за 603 680 гривень. Залишив Renault LAGUNA 1994 року випуску, придбану в 2009 році.

За 2023 рік Василь Масьовський задекларував 483 581 гривні заробітної платні та 28 665 гривень матеріальної допомоги. З заощаджень має 3 000 доларів та 5 000 євро.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору