Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Печеніжинська громада зустріла полеглого Героя Сергія Лаврука

Печеніжинська громада зустріла полеглого Героя Сергія Лаврука

35-річний військовий Сергій Лаврук “на щиті” повернувся до рідного села Княждвір. Квітами вистелили останню дорогу воїна додому. На колінах, з прапорами у руках та зі сльозами на очах зустрічали загиблого Героя-земляка. 

Інформатор Коломия висловлює співчуття рідним, близьким, побратимам захисника.

Захисник Сергій Лаврук жив у Княждворі Печеніжинської громади. Його бойовий шлях розпочався уже давно, тривалий час він служив в українському війську за контрактом. З першого дня повномасштабної війни боровся за український народ. Старший солдат, механік відділення радіозв’язку системи зв’язку та телемеханіки у складі 114-ої бригади тактичної авіації. До останнього дня був вірним військовий присязі, з честю і гідністю виконуючи свій обов’язок заради незалежності та свободи України.

Життя воїна обірвалося 28 вересня 2024 року в районі населеного пункту Білогрудове Херсонської області. Йому назавжди залишиться 35…

“Молодий, надзвичайно добрий, спокійний, щирий та відповідальний, люблячий та турботливий єдиний син у батьків. Усього себе присвятив службі у війську, не встиг створити своєї сім’ї”, – згадують про Сергія у громаді.

2 жовтня у рідному селі Княждвір зустріли воїна священнослужителі та мешканці громади, спільно помолилися за упокій душі загиблого.

Сьогодні о 16:00 розпочнеться Псалтир, о 18:00 – Парастас. Завтра о 10:30 розпочнеться Чин похорону в рідному домі молодого захисника. Далі похоронна процесія вирушить до УГКЦ святих апостолів Петра і Павла с.Княждвір. Поховають воїна на місцевому кладовищі з військовими почестями.

У Печеніжинській громаді 2 та 3 жовтня оголошено днями жалоби. Вічна пам’ять…

Нагору