Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

У Княждворі відбувся чин похорону Героя Сергія Лаврука

35-річний Сергій Лаврук з 2017 року ніс службу в Збройних силах України, з першого дня повномасштабної війни воїн боронив українську землю від загарбників, та 28 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання в Херсонській області Сергій загинув.

Інформатор з посиланням на сторінку Печеніжинської громади розповідає, як з Героєм попрощалися у рідному Княждворі.

Сергій народився 22 березня 1989 року в м.Коломия, згодом батьки з малим сином переїхали жити у Княждвір.

Там ще хлопчиною він закінчив Княждвірську школу, опісля Коломийський коледж комп’ютерних наук, здобувши спеціальність інженера-програміста. Шлях у ЗСУ Сергій розпочав ще у 2017 році, коли доєднався у військо за контрактом. Пізніше декілька років пропрацював на заводі “Leoni”. З першого дня повномасштабної війни він знову повернувся до побратимів, щоб боронити українську землю від загарбників. Старший солдат, механік відділення радіозв’язку системи зв’язку та телемеханіки у складі 114-ої бригади тактичної авіації.

Життя воїна обірвалося 28 вересня 2024 року в районі населеного пункту Білогрудове Херсонської області. Йому назавжди залишиться 35…

“Молодий, надзвичайно добрий, спокійний, щирий та відповідальний, люблячий та турботливий єдиний син у батьків. Усього себе присвятив службі у війську, не встиг створити своєї сім’ї”, – згадують про Сергія у громаді.

Сьогодні, 3 жовтня, захисника провели в останню дорогу. Поховали воїна з військовими почестями в рідному Княждворі.

“Навіть небо плакало над єдиним сином у батьків, справжнім сином українського народу, нашим Героєм — Сергієм Лавруком, який віддав життя, захищаючи Україну”, – зазначають на сторінці Печеніжинської громади.

Вічна пам’ять воїну…

Нагору