Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї 5 підприємців отримають по 100 000 гривень на розвиток бізнесу

У Коломиї 5 підприємців отримають по 100 000 гривень на розвиток бізнесу

У Коломийській громаді провели конкурс стартапів та бізнес-ідей, в якому визначили п’ять переможців. Їм вручили сертифікати на 100 тисяч гривень на реалізацію своїх проєктів.

Пише Інформатор, посилаючись на допис міського голови.

Відтак по 100 000 гривень для власного бізнесу отримають:

  • ТзОВ “Остео баланс” – це сучасний медичний реабілітаційний центр, спрямований на надання комплексних послуг з діагностики, лікування та відновлення пацієнтів із захворюваннями нервової та опорно-рухової системи. За кошти міської ради підприємець планує розширення спектра послуг шляхом купівлі комп’ютерного електроміографа.
  • Марія Латчук – бізнес-ідея підприємиці полягає у виготовленні та продажі натуральної корисної продукції, а саме: пастили, фруктових чипсів, трав’яних чаїв, арахісових паст.
  • Михайло Майгутяк, бізнес-ідея якого – створення племінної пасіки із розведення та збільшення популяції карпатських бджіл.
  • Владислав Коваль, проєкт якого передбачає розширення виробництва в уже існуючій майстерні для виготовлення унікальної керамічної сувенірної продукції, яка буде реалізовуватися в місцевих магазинах Коломиї.
  • Ярослава Леміш та її проєкт «Школа кравецької майстерності LeRosh». Це простір для навчання людей, які бажають опанувати нові знання та навички, освоїти кравецьку справу починаючи з нуля або вдосконалювати наявні навички у творчій професії кравецької майстерності незалежно від віку.

Як зазначається, Коломийська міська рада готова підтримувати активних та ініціативних людей та запрошує за нагоди подаватись на конкурси від міськради.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору