Інформатор Коломия

ГОРОДЕНКА

Влада Городенківської ТГ з аукціону продає два будинки

Влада Городенківської ТГ з аукціону подає два будинки

7 жовтня 2024 року Городенківська міська рада спробує продати дві будівлі у селах громади. Вартість обох будівель за стартовою ціною – менше 8 500$.

Інформатор розповість деталі.

Так у селі Топорівці Коломийського району на вул. Мазепи, 4А з аукціону пропонують будинок Ощадкаси. Загальна площа будівлі – 61,5 м², з яких навіс складає 32,7 м². До майна також зараховують дерев’яну огорожу та хвіртку.

Сам будинок 1982 року. Стіни забудови зведені з цегли, а навіс з дощок ДСП, покрівля шиферна, підлога – бетон. З комунікацій присутні тільки електрика.

Стартова ціна за цей лот складає 118 080 грн.

У селі Острівець Коломийського району на вул. Шевченка, 17 з молотка пропонують продати нежитлову будівлю площею 116 м² разом із господарською спорудою площею 59 м².

Згідно технічного паспорта під основою будівлі знаходиться 151,2 м², під господарськими спорудами – 73,1 м². У будинку є коридори, кухні, 5 кабінетів та комора. А у господарській споруді- ще 5 комор.

Ця нежитлова будівля 1974 року побудови. Зведена з цегли на бетонному фундаменті, покриття шиферне, дощата підлога. З комунікації також є тільки світло. Господарська будівля також зведена з цегли на бетонному фундаменті.

Стартова ціна за цей лот сягає 229 680 грн.

Головне фото з офіційної сторінки міського голови.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram, Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

 

Нагору