Коломия До сайту

Незабутні роки: добірка фільмів про школу та вчителів

Навчальний рік – непростий період не лише для учнів, але для вчителів. Підлітки нерідко стикаються з проблемами через однолітків, а вчителі інколи потрапляють в ту життєву обставину, коли доводиться призвичаїтися до школи.

Інформатор Коломия ділиться добіркою фільмів напередодні Дня вчителя.

Агент Джоні Інгліш. Нова місія

Агент Джонні Інгліш давно не бере участі в шпигунських місіях. Він працює шкільним учителем. Але йому доведеться згадати всі свої забуті навички, адже він єдиний, хто зможе виконати таємне доручення спецслужб, адже імена всіх агентів розсекречені і не залишилося зовсім нікого, крім комічного і незграбного британця….

Легковажна Я 2010 ‧ Комедія/Романтика

Головна героїня комедії «Відмінниця легкої поведінки» – учениця старших класів Олів. Одного разу їй довелося стати головною героїнею брудних пліток. Через необережність Олів якось збрехала подрузі, що вже втратила невинність. Цю новину випадково підслухала інша учениця, яка славилася своїм пуританським вихованням. Чутки поширилися по школі дуже швидко і Олів перетворилася на ізгоя. Дівчину ігнорували і зневажали, ніхто не бажав з нею спілкуватися. Але героїня вирішила не сумувати, а з гумором підійти до своєї проблеми, заручившись підтримкою сучасних батьків, які точно її зрозуміють. Олів стала використовувати свою популярність, адже раніше на неї ніхто не звертав уваги.

Випускний рік 2022 ‧ Комедія/Драма

Старшокласниця Стефані, дочка іммігрантів з Австралії та капітан команди чирлідерів, щосили намагається закласти основу для ідеального, на її глибоке переконання, життя: стати найпопулярнішою в школі та виграти титул королеви випускного балу. Але під час виступу вона невдало приземляється та впадає в кому. Рівно через 20 років Стефані приходить до тями. Не зважаючи на те, що світ та порядки у старшій школі сильно змінилися, 17-річна дівчина в тілі дорослої жінки вирушає до випускного класу, щоб втілити в життя свою мрію та стати королевою випускного.

Училка 2011 ‧ Комедія/Драма

За сюжетом, Елізабет Гоулс живе «на широку ногу», відривається на вечірках та купує коштовні речі. Але після того як від неї йде її заможний наречений, Елізабет вимушена повернутись на свою колишню роботу в середню школу. Однак поразка не змушує її розлучитися зі старими ідеалами: красуня зосереджує усі зусилля на пошуку способу додаткового заробітку та розбещенні молодого симпатичного вчителя – трішки наївного, але із заможної родини…

Усім хлопцям, яких я кохала раніше 2018 ‧ Романтика/Комедія

Лара Джин Сунг Кові не має мами, а лише старшу сестру і суворого батька. Дівчина дуже емоційна сприйнятлива – у своєму юному віці вона вже пережила п’ять закоханостей.  Щоправда, ніхто з хлопців, до яких героїня відчував почуття, не знає про ставлення Лари. Спокійне шкільне життя Лари-Джин перевертається з ніг на голову, коли її таємні любовні листи п’ятьом хлопцям якимось чином виявляються відправленими.

Простачка 2015 ‧ Комедія/Романтика

Студентство передбачає навішування ярликів на догоду загальноприйнятим стереотипам. Складно зламати громадську думку, якщо тебе зарахували до ботанів, записали в стерви, або визначили в качки. Однак Б’янка, дізнавшись, що за очі її називають простачкою, вирішила довести, що вона — не така. Правда відкрилася Б’янці з вуст красеня, якого вона, до речі, ніколи на дух не переносила. Веслі відкрито заявив, що подруги тримають Б’янку при собі виключно в якості жирної, потворної подружки, щоб вигідно відрізнятися на її тлі. Проаналізувавши ситуацію, Б’янка вирішила змінюватися і в консультанти покликала того самого Веслі.

Відпадний препод Серія фільмів 

Головний герой – невезучий грабіжник банків на ім’я Зекі Мюллер, який відбув свій термін покарання та виходить з в’язниці. Зекі має відшукати сховані з пограбування гроші, але за час який горе-грабіжник провів у в’язниці, на місці його сховища побудували школу і щоб знайти свій скарб, Мюллеру доведеться влаштуватись працювати викладачем.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram, Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com