Коломия До сайту

У Коломиї готові виділити ще один мільйон на ремонт тротуарів у мікрорайоні Богуна

Благоустрій мікрорайонів міста не вчухає. В середині вересня управління комунального господарства Коломийскої міської ради (далі – УКГ) провело тендер на ремонт тротуарів біля будинків № 20,22,24 по вул. Богуна у Коломиї. Нещодавно місто уклало договір з виконавцем робіт.

Розповідає Інформатор Коломия.

З травня по липень 2024 року міська рада заключила договорів на роботи в мікрорайоні Богуна на понад 6 млн грн. Серед них ремонт міжквартальних проїздів, благоустрій території та облаштування тротуарів.

До теми: у вересні біля буд.№10, 12, 14 та 16 заасфальтували проїзди.

13 вересня УКГ оголосило нові торги – тендер на ремонт тротуарів біля буд. № 20,22,24 по вулиці Богуна. На участь у ньому подалися 2 учасника: ФОП ДУМІТРАК НАЗАРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ, який запропонував виконати роботи за 1 166 090,48 грн та ПП СЕВЕРИН-Н, який подав пропозицію 1 105 245,89 грн й переміг у торгах.

3 жовтня міська рада уклала з виконавцем договір, згідно з яким він має провести демонтаж старого покриття тротуарів й влаштувати там покриття з фігурних елементів мощення.

Крім того, вже знайомий читачам Інформатора ПП СЕВЕРИН-Н переміг у ще одному «свіжому» тендері міської ради щодо ремонту пішохідних доріжок від будинку № 16 по вул. Стефаника до будинку № 34 по вул. Богуна. Очікувана вартістьцієї закупівлі склала 759 838 гривень.

У торгах переможець знову обійшов ФОПа ДУМІТРАК НАЗАРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ й запропонував 698 420,89 гривень за виконання цих робіт. Та наразі його пропозиція очікує рішення.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram, Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com