Коломия До сайту

27-річного прикарпатця зарізала юна львів’янка

Вчора, 6 жовтня, в одній з квартир Львова стався побутовий конфлікт, внаслідок якого 18-річна львів’янка кілька разів вдарила ножем 27-літнього прикарпатця. Від завданих травм чоловік помер. 

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на поліцію Львівської області.

Як з’ясували слідчі, потерпілий, мешканець Івано-Франківщини, винаймав кімнату у Львові. Того вечора до нього прийшла 18-річна львів’янка. Під час застілля, випиваючи спиртне, між дівчиною та прикарпатцем виник конфлікт. Юна мешканка Львова здійснила кілька десятків ударів кухонним ножем, завдавши жителю Прикарпаття несумісні із життя травми. Нападниця одразу втекла з місця події, намагаючись приховати докази злочину.

До розслідування злочину залучили оперативників та слідчих кількох підрозділів поліції Львівщини. В результаті, правоохоронці затримали підозрювану в Стрию. Їй оголосили підозру за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) КК України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Наразі триває досудове розслідування та вирішується питання щодо запобіжного заходу підозрюваної.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com