Коломия До сайту

Троє коломийських тероборонівців отримали нагрудні знаки “За відданість громаді”

Бійців 77-го батальйону ТрО Миколу Сікорського, Володимира Аргунова та Миколу Чуфриду нагородили нагрудними знаками “За відданість громаді”. 

Передає Інформатор Коломия.

77 Коломийський батальйон 102-ї бригади Сил територіальної оборони ЗСУ продовжує захищати рідну землю від ворога та безупинно нищити окупантів. До Дня ТРО, який в Україні щорічно відзначають в першу неділю жовтня, нагороджено трьох тероборонівців 77 батальйону.

За зразкове виконання службових обов’язків, жертовність, ініціативу в роботі, відданість обраній справі, служіння на благо громади нагрудний знак “За відданість громаді” отримали старший сержант Микола Сікорський, молодший сержант Микола Чуфрида, старший сержант Володимир Аргунов.

Нагадуємо, що нещодавно у Коломиї проводили закупівлю “мавіків” для 77-го батальйону територіальної оборони. За словами мера, дрони вже передали представникам батальйону.

Дякуємо нашим героїчним захисникам,  які не шкодують сил задля наближення нашої перемоги!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram, Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com