Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї перехожі спіймали грабіжника

У Коломиї перехожі спіймали грабіжника

Грабіжник напав на 60-річну жінку на зупинці у Коломиї. Він побив пенсіонерку, вирвав з її рук сумку та намагався втекти. Перехожі допомогли затримати нападника та викликали поліцію.

Деталями від поліції ділиться Інформатор Коломия. 

Подія трапилася у Коломиї минулих вихідних. Чоловік підійшов до 60-річної жительки П’ядицької громаді на автобусній зупинці, кілька разів вдарив її по обличчю, вирвав із рук сумку та намагався втекти. Грабіжника допомогли затримати небайдужі громадяни. На допомогу прибули поліцейські та слідчо-оперативна група поліції.

Правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 48-річний мешканець Коломийщини. Раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення низки аналогічних злочинів.

Грабіжника затримали у процесуальному порядку. Йому повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж, вчинений в умовах воєнного стану.

Злочинцю загрожує до 10 років позбавлення волі. Сьогодні суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору