Коломия До сайту

Бригаду тероборони з Прикарпаття нагороджено почесною відзнакою “За мужність та відвагу”

Президент України Володимир Зеленський нагородив почесною відзнакою “За мужність та відвагу” 102-гу окрему бригаду Сил територіальної оборони ЗСУ з Івано-Франківщини.

Ділиться Інформатор Коломия.

Ця відзнака є символом визнання героїзму та самовідданості українських військових, які щодня захищають незалежність та цілісність нашої країни, пишуть на сторінці бригади.

“Ця почесна відзнака — стрічка «За мужність та відвагу» — є колективною нагородою, яка надається військовим частинам за їхній відважний внесок у захист державних інтересів. Нагорода відзначає не тільки індивідуальні досягнення, а й колективну мужність та відвагу, проявлену під час ведення бойових дій, виконання спеціальних завдань та в умовах, що потребують особливої рішучості та самовідданості”, – йдеться у дописі.

У бригади наголошують, що це рішення президента стало ще одним доказом того, що мужність і відвага українських воїнів завжди будуть гідно оцінені та вшановані.

Відповідний Указ про відзначення бригади Президент України підписав 5 жовтня 2024 року.

Нагадуємо, 102 бригада ТрО з квітня 2022 року воює на Запоріжжі.

Невід’ємною і важливою частиною 102 “Сталевої” Окремої бригади ТРО ім. полковника Дмитра Вітовського є Коломийський 77 батальйон.

“Низький уклін вам, побратими та посестри 77 батальйону, адже в цій відзнаці є також заслуга кожного з вас! Вічна пам‘ять тим, хто віддав своє життя в боротьбі за Україну…ця відзнака в першу чергу ваша”, – пишуть Ветерани 77 Коломийського батальйону.

стрічка «За мужність та відвагу»

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com