Коломия До сайту

Доріжки на мільйон у коломийському парку ніхто не схотів робити

У вересні центр туризму та дозвілля шукав виконавця на ремонт доріжок у міському парку ім. Трильовського. За брукування та асфальтування хідників з бюджету готові були виплатити майже мільйон. Проте не склалось.

Повідомляє Інформатор Коломия.

Мільярдні бюджети Коломиї відкрили для влади “великі можливості” для освоєння коштів. Нові бруковані доріжки та свіжі асфальти – вигідна інвестиція наших податків, бо за такі покращення влада завше отримує політичні бонуси. Відтак у місті ремонтували навіть ті вулички, стан яких був далеко не критичним – як-от вул. Оренштайна в районі ратуші, на асфальтування котрої витратили майже мільйон у 2023 р.

Тим часом у міському парку (між іншим це – пам’ятка садово-паркового мистецтва) досі не вийшло зробити прохід безпечним для дітей і дорослих. Дві доріжки в попередні роки заасфальтували, проте центральний захід все так само вибоїстий, а у дощ ще й заболочений.

Ситуація могла змінитися в середині вересня 2024 р: центр туризму та дозвілля оголосив тендерну закупівлю на ремонт доріжок. Очікувала вартість за ці роботи становила 960 856 грн. Проте на участь у тендері ніхто не подався.

У переліку робіт знаходимо і розбирання старого асфальтобетонного покриття, майже 200 м² бруківки та ще й асфальтування понад 700 м² (біля 68 т асфальтобетонної суміші).

Чи встигнуть до морозів провести ще одну закупівлю й привести до ладу доріжки у коломийському парку – читайте згодом на нашому сайті.

До теми: Скільки коштували доріжки в парку Трильовського в Коломиї

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.