Коломия До сайту

Гарбузи та ретро автомобіль: у середмісті Коломиї з’явилась осіння фотозона

У центрі Коломиї нещодавно з’явилась “гарбузова” фотозона, яку організував один із місцевих підприємців. Використали більше 6 тонн гарбузів ріних сортів, щоб облаштувати місце для осінніх фотографій коломиян.

Інформатор Коломия ділиться світлинами з гарбузової фотозони.

За словами організатора Андрія Осачука, гарбузи привозили з куточків області: з с. Кропивище, Середній Березів та Гвіздець. Загалом використали понад 10 різноманітних сортів цього овочу. Та не тільки гарбузом прикрашена ця локація, тепер на коломийській “стометрівці” можна побачити ретро автомобіль «Сітроен» та мопед 70-их років. Для створення особливої атмосфери ввечері, організатори додали гірлянду довжиною 50 м, яка прикрашає весь сквер та освітлює “гарбузовий сад”.

Роботи по встановленню фотозони тривали три дні з самого ранку та до пізнього вечора. Однак, вже на вихідних багато усміхнених людей змогли відвідати локацію та зробити кілька осінніх світлин.

Зазначимо, що відвідування фотозони є повністю безкоштовним для всіх бажаючих. Знаходиться локація на алеї сакур біля відділення Укрпошти.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.