Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

На вічний спочинок повернувся Герой з Надвірної Мирослав Герба

На вічний спочинок повернувся Герой з Надвірної Мирослав Герба

У Надвірній на колінах, з квітами та прапорами зустрічали полеглого Героя-земляка Мирослава Герба, який загинув за свободу українського народу. Сьогодні захисника проведуть в останню путь в селі Камінне Івано-Франківської громади.

Інформатор висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, побратимам, всім, хто знав бійця.

“Людина, яка випромінювала внутрішнє світло, впевненість і спокій, справжній Захисник не тільки для своєї родини та всіх нас, а ще й для своїх побратимів по зброї. Саме таким відданим своїй країні Мирослав Герба назавжди залишився у пам’яті близьких та знайомих”, – розповідають про Героя.

36-річний захисник із Надвірної Герба Мирослав Михайлович загинув 9 вересня 2024 року в н.п. Верхньокамʼянське Бахмутського району Донецької області.

7 жовтня Герой востаннє повернувся додому. Скорботний кортеж Воїна прибув у Надвірнянську громаду. «Живим» коридором зі сльозами на очах, тримаючи у руках прапори й квіти, Захисника зустріли сім’я, рідні, близькі, друзі, побратими та жителі громади.

Далі скорботний кортеж відправився у село Камінне Івано-Франківської територіальної громади.

Там в будинку Героя 8 жовтня о 13:00 розпочнеться прощання з Мирославом Гербою.

Міський голова Надвірної повідомляє, що об 11:00 біля РЕМУ буде автобус, який доставить бажаючих на чин похорону Героя України.

Вічна пам’ять і шана Герою!

Нагору