Коломия До сайту

Військового медика 10 ОГШБР нагороджено Почесною грамотою РНБО України

Бойовий медик “Едельвейсів” Андрій Чередарчук вже понад два роки на передовій рятує життя наших захисників. 8 жовтня він отримав Почесну грамоту РНБО України.

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на Івано-Франківську ОДА.

Прикарпатець Андрій Чередарчук до повномасштабної війни був викладачем й асистентом кафедри акушерства та гінекології в Івано-Франківському національному медичному університеті, де й займався медичною практикою. У березні 2022 року замість білого халату він одягнув “піксель” і відправився на фронт, де й перебуває і донині.

Зараз Андрій Чередарчук очолює медичну службу військової частини 8 окремого батальйону 10 окрема гірсько-штурмова бригада «Едельвейс». Вже впродовж двох років він рятує воїнів на передових позиціях.

Голова Івано-Франківської ОВА вручила Андрію Чередарчуку Почесну грамоту РНБО України.

“Низький уклін нашим медикам за професіоналізм та мужність, які вони проявляють задля порятунку життів наших захисників”, – підкреслила Світлана Онищук.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com