Коломия До сайту

На Коломийщині перейменували вулицю на честь Героя Василя Рошканюка

Вчора, 10 жовтня, на сесії сільської ради в Нижньому Вербіжі вирішили перейменувати вул. Мочірну в селі Мишин на честь полеглого бійця Василя Рошканюка.

Розповідає Інформатор Коломия, посилаючись на Нижньовербізьку сільську раду.

Василь Рошканюк народився в 1974 році в селі Мишин. Вступив до лав ЗСУ ще за часів АТО, а з початком повномасштабного вторгнення воював на Бахмутському напрямку.

З 17 січня 2023 року боєць вважався безвісти зниклим, але згодом сім’я Героя отримала звістку про загибель Василя. Військовослужбовець загинув 17 січня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Поховали воїна в селі Мишин.

Ще за життя Василь Рошканюк отримав кілька державних нагород, зокрема:

Нижньовербізька сільська рада зазначає, що зміна назви вулиці не призводить до недійсності будь-яких документів чи необхідності їх перероблювати. У випадку, будь-яких, юридичних дій з майном (продаж, дарування, спадкування), у сільській раді можна отримати безкоштовну довідку про перейменування вулиці.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.