Інформатор Коломия

ГОРОДЕНКА

У Городенці облаштували домівку для дитячого будинку сімейного типу з Запорізької області

Родина Наталії та Олександра Дмитрієвих з Оріхова Запорізької області, виховує сім прийомних дітей, та з початком повномасштабної війни родина була змушена виїхати з рідного Оріхова й шукати нову домівку. Врешті, їм вдалося розпочати нове життя в Городенці.

Розповідає Інформатор Коломия.

Це стало можливим завдяки співпраці МБО «БФ «СОС Дитячі Містечка» Україна і небайдужим мешканцям м. Валлізеллен у Швейцарії.

Цього року родині Дмитрієвих придбали двоповерховий комфортний будинок у Городенківській територіальній громаді.

На місці зроблений ремонт, є всі необхідні меблі та побутова техніка. Діткам обладнали не місце для навчання та кімнати.

Ця сім’я за час війни переїжджала вже 7 разів. Коли поспіхом залишали свій рідний дім в Оріхові на Запоріжжі, встигли взяти лише 4 рюкзаки на всіх.

«Повертатися нікуди – на нашій вулиці й поблизу майже все зруйноване, постійні обстріли… Але тут, в Городенці, ми з дітьми вперше за ці два з половиною роки відчули себе дійсно вдома. І ми дуже вдячні команді СОС Дитячі Містечка, які нам завжди допомагають у всіх питаннях. А тепер ще й зробили надзвичайний подарунок. Для нас це не лише будинок – це віра в майбутнє і в людей», – ділиться Наталія.

Фото: Городенківська міська рада

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору