Коломия До сайту

Жахастики на ніч: добірка найстрашніших фільмів на вихідні

Сучасні фільми жахів притягують погляд глядача не лише моторошними костюмами чи неочікуваною появою вбивць та монстрів, але й своїми сюжетами, та різноманіттям.

Інформатор Коломия підготував для вас добірку хоррорів.

Спадковість 2018 ‧ Жахи/Детектив

Останнім часом Енні було надзвичайно важко підтримувати відносини зі своєю матір’ю. Ба більше, вона зовсім нічого не відчула, коли та нарешті пішла з життя. Завдяки тому, що у героїні були улюблені діти та турботливий чоловік, втрата матері пройшла для неї майже безболісно. Проте, Енні дізнається, що після похорону невідомі почали оскверняти могилу. Крім того, вона поступово починає відчувати присутність матері, ніби та все ще десь поруч. За життя мати була закритою і відчуженою, і, можливо, залишила у спадок щось надзвичайно моторошне.

“Той, що жахає” 2016 ‧ Жахи/Слешер

“Той, що жахає” – це хоррор, який розповідає про криваві витівки моторошного клоуна Арта в ніч на Хелловін. Дві подруги випадково зустрічають його та стають мішенями його нестримного терору. Фільм наповнений атмосферою страху та напруги, а образ клоуна Арта створює справжній жах.

Лялька 2016 ‧ Жахи/Детектив

“Лялька” (2016) – це психологічний трилер, де молода американка на ім’я Грета отримує роботу нянею в британській родині. Однак замість дитини їй доводиться доглядати за порцеляновою лялькою, яку господарі вважають своїм сином. Спочатку Грета сприймає це як дивну примху, але незабаром починає помічати, що з лялькою відбуваються незрозумілі й лякаючі речі.

Пастка 2017 ‧ Жахи/Комедія

У фільмі “Пастка” молодий афроамериканець на ім’я Кріс подорожує зі своєю білою дівчиною Роуз до маєтку її родини. Хоча спочатку їхні стосунки здаються дружніми, незабаром Кріс розуміє, що відбувається щось зловісне. Він помічає, що інші чорношкірі люди, яких він зустрічає, поводяться дивно і підпорядковуються своїм білим господарям. Заглиблюючись у таємницю, Кріс відкриває жахливу правду: сім’я та їхні друзі пересаджують свідомість своїх старіючих білих тіл у молоді та здорові тіла чорношкірих, яких вони викрадають.

Гретель і Гензель 2020 ‧ Жахи/Фантастика

“Гретель і Гензель” – це похмура переказка класичної казки братів Грімм. Юна Гретель та її молодший брат Гензель вирушають у глибокий ліс у пошуках їжі та притулку. Однак, натрапивши на таємничу жінку, вони опиняються в пастці, де сили зла починають загрожувати їхнім життям. Фільм занурює в атмосферу жаху та містики, відображаючи боротьбу за виживання в світі темних чар.

Цензор 2021 ‧ Жахи/Детектив

Великобританія 1980-х. Стримана Енід працює в цензурному комітеті, де сумлінно ріже фільми категорії Б, оберігаючи публіку від кровових деталей та шокуючих подробиць. Вже багато років вона не може змиритися з пропажею сестри і продовжує сподіватися знайти її, хоча батьки вже оформили сертифікат про смерть. Коли в черговому фільмі Енід бачить сцену, що буквально повторює події її власного минулого, вона вирішує розшукати продюсера і розпізнати у  нього про фільм більше.

У високій траві 2019 ‧ Жахи/Драма

“У високій траві” – це містичний трилер, заснований на новелі Стівена Кінга. Брат і сестра зупиняються біля поля високої трави після того, як чують крики про допомогу. Однак, увійшовши в густу рослинність, вони швидко втрачають орієнтацію та опиняються в пастці надприродних сил, які спотворюють простір і час. Фільм наповнений напругою та відчуттям безвиході.

Класична історія жахів 2021 ‧ Жахи/Детектив

Сюжет фільму розгортається навколо декількох молодих людей, яких об’єднала подорож по визначних пам’ятках південної Італії. Новоутворена компанія звертає на дорогу, що веде в ліс, слідом за цим з ними відбувається низка дивних подій. Їх пересування перериває автомобільна аварія, в процесі якої їх будинок на колесах стикається з тушею мертвої тварини. Непередбачена поломка транспорту змушує туристів зупинитися на ночівлю в лісовому будиночку. Незабаром дорога, що привела головних героїв фільму «Класична історія жахів» в глухий будинок, зникла, а сама будівля наповнилося предметами страшного культу. Щоб вижити, молодим людям потрібно об’єднати зусилля, оскільки кожен їх новий крок буде супроводжуватися смертельно небезпечними пастками.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com