Інформатор Коломия

ГРОШІ

Як в Обертині за 1 гривню продавали ветлікарню

Як в Обертині за 1 гривню продавали ветлікарню

Нещодавно відбувся аукціон з продажу будівлі на 127,9 м² вкупі із господарськими приміщеннями. Стартова ціна цього держмайна складала всього… 1 грн. Проте на аукціоні не бракувало людей, які готові були віддати за цю нерухомість у кількасот тисяч разів більше.

Більше розповість Інформатор Коломия.

Будинок на вул. Хотимирська, 12 у Обертині виклали на аукціон в останній день літа. Раніше тут розміщувалась ветлікарня, проте з усього видно що ці пороги вже давно не бачили відвідувачів. Будівля знаходилась на балансі держмайна.

Стартова ціна символічна – 1 грн. Може тому охочих придбати це майно було аж 11. Ще на початковому етапі учасники пропонували в сто і навіть в сто тисяч разів більше. За результатами трьох раундів вартість цього лоту зросла з 1 грн до 362 010 грн.

Найбільшою була пропозиція косівського підприємця Тараса Антоновича Григорука. Всього на 8 грн менше запропонувала Качан Марія Михайлівна. З різницею у дві гривні йде третя пропозиція: Семчук Андрій Анатолійович готовий був сплатити 362 000 грн за цю будівлю.

Відтак майже 130 м² забудови в Обертині вартують 8700 $. Наразі очікується публікація протоколу. Детальніше – читайте ТУТ.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору