Коломия До сайту

Коломийський підприємець за 2,5 млн придбав землю в Івано-Франківську

На початку жовтня влада Івано-Франківська продавала з аукціону землі під розміщення промисловості. Стартова ціна за майже 0,33 га землі у промзоні сягала 20 000$. Проте конкуренція сприяла тому, аби вартість цієї землі піднялася у кілька разів. Найвищу ціну запропонував підприємець із Коломиї.

Інформатор розповість детальніше.

Йдеться про земельну ділянку на вул. І.Левинського у Івано-Франківську. За 0,3274 га у виробничі зоні Івано-Франківська міськрада хотіла отримати щонайменше 808 тис грн. На участь в аукціоні подалося четверо учасників, відтак ціна скочила утричі.

Найвищу ціну запропонував підприємець з Коломиї 2500001 грн Табахарнюк Володимир Ярославович. Бізнесмен спеціалізується на роздрібній торгівлі будівельними та господарськими товарами та на діяльності фітнес-центрів. Зареєстрований на вул. Йосипа Сліпого понад 18 років тому.

Всього на 1 грн менше – 2,5 млн грн – запропонувала ФОП з Франківська Марія Дмитрівна Михайлюк. Третім у списку йде ТОВ “Західенерготехнології” з пропозицією 1,1 млн грн.

Деталі перебігу аукціону – у скріншоті.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.