Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

На вічний спочинок у Коломиї провели ветерана Андрія Щеднова

У сонячний осінній день Коломийська громада у скорботі. Сьогодні в останню дорогу у місті провели військовослужбовця Андрія Щеднова, який загинув у ДТП на Хмельниччині.

Інформатор Коломия щиро співчуває рідним та близьким воїна.

Андрій народився 23 січня 1974 року в Коломиї в родині військовослужбовця. Навчався у Коломийській ЗОШ №8, після служби в армії вирішив пов’язати своє життя із ЗСУ, чоловік присвятив війську понад 23 роки.

У першому шлюбі в Андрія народився син Олександр, а у 2010 році він одружився з коханою Лілію, у подружжя народилася дочка Вікторія.

З 2019 року воїн брав участь в АТО, а з початком повномасштабної війни захищав Україну на Донецькому напрямку. У зв’язку з погіршенням стану здоров’я Андрія перевели у частину на Хмельниччину. Там під час виконання службового завдання захисник потрапив у ДТП. У свідомість військовослужбовець так і не прийшов, а 12 жовтня його серце перестало битися…

Близькі згадують, Андрій був добродушним та товариським, не боявся відповідальності. Любив природу та риболовлю, був гарним господарем й тут знаходив свій душевний спокій. Воїн був опорою родини, даруючи їм свою любов, підтримку та розуміння.

Вічна пам’ять захиснику України…

Нагору