Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломиянин Тарас Мельничук став чемпіоном Європи з класичного пауерліфтингу

Коломиянин Тарас Мельничук став чемпіоном Європи з класичного пауерліфтингу

З 5 по 13 жовтня в чеському місті Плзень проходив Чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу серед юніорів. Коломиянин Тарас Мельничук виступив у складі збірної України та здобув кілька перемог. 

Розповідає Інформатор Коломия, посилаючись на Коломию Спортивну.

У ваговій категорії до 120 кг в присіданні Тарас зайняв 1 місце з результатом 330 кг. У жимі лежачи спортсмену з Коломиї вдалось завоювати титул чемпіона Європи та встановити новий рекорд України – 235 кг.

Однак, це не єдиний рекорд коломиянина, в тязі з результатом 340 кг йому також вдалося встановити найкращий в Україні результат. Таким чином він посів 2 місце в турнірній таблиці.

В сумі триборства з результатом 905 кг Тарас Мельничук завоював титул чемпіона Європи та рекордсмена в Україні серед чоловіків і юніорів.

Тренується спортсмен в Коломиї на базі СК «Локомотив» під наставництвом заслужених тренерів України – Оробець Інни та Оробця Василя.

Вітаємо Тараса та його тренерів з перемогою й бажаємо нових здобутків!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору