Коломия До сайту

Правоохоронці виявили десятки пакетів з наркотиками в крадія мотоцикла на Коломийщині

Під час затримання 32-річного прикарпатця, який викрав мотоцикл на Коломийщині, правоохоронці виявили кілька десятків пакетиків із психотропними й наркотичними речовинами. 

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на поліцію області.

На початку вересня мешканець села Отинія звернувся до поліцейських із заявою про викрадення мотоцикла з його гаража. Обстежуючи записи з камер відеоспостереження, правоохоронці встановили особу крадія. Ним виявився 32-річний мешканець Івано-Франківської громади. Поцуплений мотоцикл знайшли у родичів порушника.

Однак, окрім викраденого транспортного засобу поліцейські також знайшли 70 зіп-пакетів із психотропною речовиною, ймовірно, амфетамін, і ще 20 пакетиків із канабісом.

Як з’ясували слідчі, чоловік зберігав заборонені речовини із метою збуту. Всі вилучені предмети правоохоронці вилучили. Зловмисника затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішуєтья питання про оголошення підозри прикарпатцю. Йому загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 289 та ч. 1 ст. 307 КК України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com