Коломия До сайту

У Надвірнянській громаді вже розпочали опалювальний сезон

У Надвірній прийняли рішення про початок опалювального сезону 2024-2025 рр. Він стартує для громади вже відсьогодні, 15 жовтня.

Довідався Інформатор Коломия з повідомлення очільника Надвірнянської громади.

Як зазначає міський голова, Надвірнянська міська рада видала розпорядження про те, що 15 жовтня стартує опалювальний сезон в громаді. За його словами, насамперед опалення запустять в дитсадках, школах, медзакладах, закладах соціально-культурної сфери, адміністративних будівлях, установах та організаціях. 

Нагадуємо, зазвичай в Україні опалювальний сезон розпочинається 15 жовтня. Рішення про ввімкнення опалення приймають місцеві адміністрації, коли середньодобова температура тримається на рівні +8 °C упродовж трьох днів.

“Звертаюся до усіх власників котелень, особливо тих, які орендують котельні в нашій громаді, до приватних підприємців, які виробляють теплову генерацію, повноцінно забезпечити теплопостачанням вище перераховані заклади”, – додав голова Надвірнянської громади.

Водночас у Коломийській громаді опалювальний сезон планують розпочати аж з 1 листопада. Відповідне рішення має приймати виконком Коломийської міської ради 22 жовтня.

Тим часом у кабінеті міського голови Коломиї тепло, хоч вікна відчинені. Такою розкішшю не можуть похвалитися ні діти у коломийських школах і садках, ні їхні вихователі та вчителі. Більше у статті: Премію – своїм, економію – на дітях: дошкільнята Коломиї мерзнуть у дитсадках | ВІДЕО

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com