Коломия До сайту

На ремонт спортзалу в Коломиї виділили майже 1 млн грн

До кінця 2024 року у Коломиї мають провести ремонт у спортзалі по вул. Довбуша. Роботи обійдуться місцевому бюджету в майже 1 мільйон гривень. 

Деталі дізнавався Інформатор Коломия.

Днями управління комунального господарства Коломийської міської ради уклало пряму угоду на капітальний ремонт спортивного залу по вулиці Довбуша, з заміною підлоги на мультиспортивне штучне покриття з розміткою. На ці роботи з бюджету Коломийської громади мають витратити 974 496 грн. 

Договір уклали 7 жовтня із місцевою фірмою – ТОВ “МЕГА – ЕЛІТ”, зареєстрованою більше 16 років тому в Коломиї по вул. Петлюри, 92А.

Роботи мають встигнути завершити до кінця цього року.

До слова, на початку вересня міський голова Коломиї повідомляв, що комунальний спортивний зал на вулиці Довбуша вже давно потребує ремонту підлоги.

“Це історична будівля, і через особливості її побудови у спортзалі завжди волога. Відтак вже роки підлога псується та прогниває, що тягне за собою ряд інших проблем,” – йшлося у повідомленні.

Мер додав, що важливо оновити цей спортивний зал, щоб спортсмени у комфорті проводили тренування.

Фото зі сторінки міського голови

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com