Інформатор Коломия

ГРОШІ

Новенький будинок та майже 2 га землі: що задекларував голова Івано-Франківської МСЕК Михайло Кулаєць

Новенький будинок та майже 2 га землі: що задекларував голова Івано-Франківської МСЕК Михайло Кулаєць

На тлі скандального затримання очільниці МСЕК з Хмельниччини, українські ЗМІ сформували рейтинги доходів голів медико-соціальних експертних комісій. Зокрема, керівник Івано-Франківської обласної МСЕК Михайло Кулаєць опинився ледь не останній сходинці у “списку”. Хоча лише за 2023 рік придбав 5 земельних ділянок площею 1,7 га та житловий будинок.

Інформатор Коломия ділиться деталями декларації голови Івано-Франківської МСЕК Михайла Кулаєця.

Нерухомість

Михайло Кулаєць володіє житловим будинком в селі Угринів, однак, площа об’єкту не зазначається. Цьогоріч голова МСЕК придбав ще один будинок на 56,6 м² в селищі Більшівці Івано-Франківського району. В цьому населеному пункті пан Михайло володіє кількома земельними ділянками загальною площею понад 1,7 га. Цікаво те, що всі землі, якими володіє очільник МСЕК, були придбані в 2023 році.

Дружина пана Михайла – Галина Кулаєць має у власності будинок на 81 м² в селі Дубівці Івано-Франківського району, та чотири земельні ділянки, загальна площа яких становить 5 784 м², що майже 0,6 га.

Автівки

Очільник МСЕК є власником легкового автомобіля Volkswagen passat B6 2008 року випуску. Придбали цей транспортний засіб в 2012 році за 8 200 грн.

Доходи

Голова Івано-Франківської медико-соціальної експертної комісії за основним місцем роботи заробив 265 178 грн в рік, що на місяць приблизно 22 098 грн. У 2023 році Михайло Кулаєць також отримує зарплату за сумісництвом від Івано-Франківського Національного медичного університету – 15 тис грн за звітний період. Окрім вже згаданих джерел доходів пана Михайла, він також має пенсію, що за 2023 рік становить 151 836 грн.

Загальний дохід голови МСЕК складав 432 014 грн.

Дружина Михайла Кулаєця працює в Івано-Франківському аграрному коледжі, згідно з декларацією за рік вона заробила 446 233 грн. Жінка також отримала 121 200 грн пенсії.

Читайте й інші декларації:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram, Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору