Коломия До сайту

У Коломиї на осінньому ярмарку можна буде придбати продукти за вигідними цінами

19 жовтня до Коломиї на осінній продовольчий ярмарок з’їдуться виробники з усієї області. За помірними цінами відвідувачі зможуть придбати овочі, фрукти, живу рибу, м’ясні, молочні, хлібобулочні вироби та не тільки.

Передає Інформатор Коломия за даними голови Івано-Франківської ОВА та Коломийської міської ради.

Ярмарок “Осінь-2024” проведуть вранці 19 жовтня на території коломийської “Торговиці”, що по вулиці Атаманюка, 15. Прикарпатські виробники презентують на ньому великий асортимент продукції, вирощеної та виготовленої на наших полях.

Зокрема, на ярмарку продаватимуть овочі, фрукти, м’ясні та молочні вироби, рибу, хлібобулочні вироби, мед, продукти бджільництва, крупи та цукор.

Всі ці продукти коломияни та гості міста зможуть придбати без посередників за помірними цінами, часом нижчими, ніж на полицях магазинів.

Такий захід стане гарною нагодою підтримати місцевих товаровиробників, які у непростий час працюють, вирощують та виготовляють конкурентноспроможну продукцію.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com