Коломия До сайту

Ексміліціонера з Луганщини засудили за державну зраду та співпрацю з окупантами

Івано-Франківська обласна прокуратура визнала винним у державній зраді майора міліції, який брав участь у терористичних організаціях та незаконних збройних формуваннях. 

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на прокуратуру області.

В суді довели, що чоловік працював у підрозділі внутрішніх справ на Луганщині, а у 2014 році добровільно перейшов на бік російських окупантів. Він вступив до незаконного збройного формування «мвс лнр», яке належить до терористичної організації «лнр», і згодом обійняв посаду заступника начальника відділу дільничних інспекторів поліції так званого «Лутугинського РВВС МВС ЛНР». За віддану службу окупантам ексміліцонеру надали житло.

Колишній правоохоронець сприяв окупаційній владі, проводячи обшуки та фільтраційні заходи серед проукраїнськи налаштованих громадян на тимчасово окупованій Луганщині.

Спеціальне досудове розслідування в межах кримінального провадження проводили слідчі П’ятого слідчого відділу (з дислокацією в м. Івано-Франківськ) Територіального управління ДБР, що базується у Львові.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com