Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Не мовчи! Полон вбиває!” У Коломиї пройшла акція на підтримку військовополонених

У Коломиї пройшла акція на підпримку військовополонених "НЕ МОВЧИ ПОЛОН ВБИВАЄ!"

Сьогодні, 19 жовтня, сім’ї військовослужбовців організували в Коломиї акцію-нагадування про військовополонених Маріупольського гарнізону та всіх воїнів, які досі залишаються у ворожому полоні, а також зниклих безвісти.

Інформатор Коломия публікує світлини з акції, присвяченої нагадуванню про наших поневолених захисників.

Такі демонстрації проходять регулярно в різних містах України із закликами пришвидшити звільнення наших оборонців.

У Коломиї акція розпочалась об 11:00 на площі Відродження. Ініціювали її рідні військовополонених. Прийшло кілька десятків небайдужих українців, до них також долучилося декілька перехожих.

Учасники акції зібрались з плакатами в центрі міста – перед міською ратушею, щоб нагадати про наших бійців, які досі перебувають у полоні. Водії, які проїжджали повз, сигналили, щоб також долучитись до підтримки. У руках вони тримали прапори та плакати із світлинами безвісти зниклих захисників та надписами: “Полон вбиває!”, “Свободу захисникам Азовсталі!”, “Герої потрібні нам живими та вільними!”, “Вони рятували всіх, хто врятує їх?”

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору