Коломия До сайту

Боксерка з Коломийщини здобула чемпіонство Європи U-23

Жіноча збірна України з боксу на Чемпіонаті Європи U-23 показала історичний результат, здобувши аж три золоті медалі. Одне “золото” принесла для команди уродженка Печеніжина Ірина Луцак.

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на Федерацію Боксу України.

Отож, українська жіноча команда посіла перше загальнокомандне місце на Чемпіонаті Європи U-23 із 3-ма “золотими”, 2-ма “срібними” та 1-ю “бронзовою” нагородою.

Відзначилась на цих змаганнях і спортсменка родом з Коломийщини. Уродженка селища Печеніжин Ірина Луцак стала чемпіонкою Європи U-23 у ваговій категорії до 81 кілограм.

У фінальному поєдинку вона здолала представницю Грузії, продемонструвавши блискучу техніку та неймовірну волю до перемоги. Завдяки своїй стійкості та майстерності вона заслужено виборола 3-тю золоту медаль для України.

Як відзначив віцепрезидент ФБУ з міжнародних зв’язків Олександр Манчак, командна першість на ЧЄ U-23 – це нова сторінка українського боксу.

“Наша команда виступила гідно та потужно! Пишаюсь кожною спортсменкою, навіть тими, хто програв, адже всі показали характер і волю до перемоги. Ми здобули перше загальнокомандне місце серед жінок — історичний результат з трьома золотими медалями! Дякую всім за внесок у написання нової сторінки українського боксу. Чекаємо на фінали чоловіків і віримо в їхній успіх. Слава Україні та нашому боксу!» – сказав Манчак.

Вітаємо наших спортсменів та бажаємо подальших перемог!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com