Коломия До сайту

“Йо**ний цейво…степлер”: де зараз автор легендарного мему та що він задекларував у 2023 році

Легендарний мем 2000-их про “суфльор”, який “не йде” чув певне майже кожен. Його автором став тодішній диктор новин прикарпатської ТРК “3-Студія” Руслан Фармус. Та не всі знають, що ведучий після кар’єри на телебаченні став чиновником й, навіть, балотувався на посаду голови Тисменицької громади.

Перемогти у виборах йому так і не вдалося, та вже понад три роки Руслан Фармус є першим заступником міського голови Тисменицької міської ради.

Інформатор Коломия розповідає більше про автора лайливого мему та ділиться його декларацією за 2023 рік.

У 2008 році мережею швидко поширилося відео, яке й досі вважають легендарним.

На ньому телеведучий Руслан Фармус почав лаятися на камеру через роботу суфлера, який випадково назвав степлером. Сьогодні мем має вже не одну варіацію, а фразу диктора “Йоб*ний цейво” використовують як жартівливий підпис до різних світлин.

Що ж до політичної кар’єри Фармуса, то з 2002 року він вже 5 разів обирався у депутати Тисменицької міської ради. Крім того, Фармус у різний час обіймав посади заступника голови Тисменицької райдержадміністрації та заступника голови Тисменицької районної ради.

У 2020 Руслан Фармус зайняв друге місце на виборах голови Тисменицької територіальної громади Івано-Франківської області. Своїй конкурентці Тетяні Градюк він програв менше 2% голосів.

З червня 2021 року автор мему – перший заступник міського голови Тисменицької міської ради.

Скріншот зі сторінки Тисменицької міської ради

Руслан Фармус вже понад 15 років одружений зі своєю коханою Наталією, разом подружжя виховує сина Артура.

НЕРУХОМІСТЬ

У 2009 році перший заступник міського голови Тисмениці став власником квартири у Івано-Франківську площею 62,8 м², вартість квартири на дату набуття права – 291 638 гривень.

Також Руслан Фармус має право користуватися квартирою у понад 45 м² у Тисмениці, її власниця – Фармус Ольга Юріївна.

АВТІВКИ

Подружжя Фармусів володіє трьома транспортними засобами:

ДОХОДИ

За основним місцем роботи у 2023 році Руслан Фармус заробив 576 477 гривень, за місяць в середньому виходить 48 тисяч гривень. Також він отримав 4495 гривень процентів від “ПриватБанку” та ще 7 гривень інших доходів.

Дружина першого заступника міського голови Тисменицької міської ради свої доходи не вказала.

ЗБЕРЕЖЕННЯ

Готівкою Руслан Фармус зберігає 80 000 гривень та 7500 доларів, ще 53 970 грн розміщені на банківських рахунках.

Читайте й інші декларації:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com