Коломия До сайту

На Прикарпатті багато чоловіків досі не оновили дані у ТЦК: їх розшукують

Велика кількість військовозобов’язаних в Івано-Франківській області дотепер не оновили дані, хоча зробити це мали до 16 липня. ТЦК вже займається ними – розшукує цих людей і проводить оповіщення.

Про це заявив в.о. заступника начальника Івано-Франківського обласного ТЦК та СП, начальник сектору мобілізаційно-оборонної роботи Андрій Мороз в ефірі обласного телебачення, передає Інформатор Коломия.

Він розповів, що зараз військкомати займаються тими людьми, хто не оновив дані. Однак конкретну кількість цих порушників Мороз не сказав, мовляв, ця інформація з обмеженим доступом.

“Цю інформацію не можу надати, вона з грифом обмеженого доступу. Але можу сказати, що велика кількість ще не оновила дані. По тим військовозобов’язаних ми працюємо. Надсилаємо їм повістки, також встановлюємо, де вони зараз находяться та чому вони до цього часу не оновили дані”, – повідомив начальник сектору мобілізаційно-оборонної роботи.

Мороз нагадав, що всі, хто не оновили даних, будуть притягати до адміністративної відповідальності – накладання штрафу у розмірі 17 000 гривень.

“Громадяни, які вчасно це не зробили (не оновили дані – ред.), вони рано чи пізно все одно попадуть у ТЦК та СП і будуть сплачувати штраф”, – сказав він.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com